All for Joomla All for Webmasters

POLÍTICA DE PRIVADESA

1. DADES DE CARÀCTER PERSONAL DE L’USUARI.

En compliment de l’establer en la normativa de protecció de dades espanyola i, en particular, en l’article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (d’ara endavant, “LOPD”) i en els arts. 12 a 21 del Reglament General de Protecció de Dades (R 2016/679), li informem que en tot moment podrà utilitzar la web www.fesalut.com sense necessitat de donar ni una sola dada, fent que el seu ús sigui anònim. Solament en el cas que vostè desitgi rebre informació o realitzar alguna consulta, haurà d’omplir els camps que es detallen en el formulari de contacte.

Les citades dades de caràcter personal seran cancel·lats una vegada finalitzada la seva relació amb FeSalut.

Així mateix, li informem que les seves dades no seran cedides a terceres empreses alienes a FeSalut.

Vostè podrà exercir els seus drets de portabilitat, accés, rectificació, cancel·lació, oposició al tractament d’aquestes Dades de Caràcter Personal davant Federació d’Entitats per la Salut (FeSalut), CIF nº G25542424, enviant al C/ Henry Dunant, 1, 25003 – Lleida (Espanya), fotocòpia del seu DNI o document identificatiu vàlid equivalent, en els termes establerts en el Reglament General de Protecció de Dades, la LOPD i en el Reial decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s’aprova el Reglament de desenvolupament de la LOPD (d’ara endavant, el “RDLOPD”). Per a la seva major comoditat, i sense perjudici que s’hagin de complir amb determinats requisits formals establerts pel RGPD i la LOPD, FeSalut li ofereix la possibilitat d’exercir els drets abans referits a través del correu electrònic: coordinació@fesalut.com.

2. MESURES DE SEGURETAT.

FeSalut li informa que té implantades les mesures de seguretat d’índole tècnica i organitzativa necessàries per garantir la seguretat de les seves Dades de Caràcter Personal i evitar la seva alteració, pèrdua, tractament i/o accés no autoritzat, tenint en compte de l’estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscos al fet que estan exposats, ja provinguin de l’acció humana o del mitjà físic o natural.

Gràcies per visitar la nostra web. Esperem que li sigui d’utilitat.

FeSalut

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

Responsable

Federació d’Entitats per la Salut (FeSalut)

Finalitat

Millorar la qualitat de vida de les persones afectades per qualsevol tipus de malaltia i/o afectació

Destinataris

No cediran dades a tercers, excepte obligació legal

Drets

Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addiciona

Informació adicional

Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra pàgina web.